Skip to main content

Medlemskap & priser

FÅ SOMMAREN PÅ KÖPET!

Det säger bara swooosh så är sommaren här, hos oss får du inte bara ett träningskort, utan även 2 MÅNADER GRATIS när du köper autogiro 12 mån by TH ( Värde 970:-)
  1. Klicka på knappen här under
  2. Välj autogiro 12 månader
  3. När du gör beställningen, skriv in koden: ”SOMMARBYTH”
SOMMAR PÅ KÖPET

Varför välja oss?

Vår träningsanläggning STAR by Thomson & Hallberg, belägen i Skellefteå Kraft Arena, är en inbjudande miljö för alla, oavsett träningsbakgrund. Vi erbjuder en mångsidig träningsupplevelse som passar alla, från nybörjare till erfarna atleter. Med faciliteter som inkluderar rehabiliteringsområden, ett fullutrustat gym, en inspirerande löparbana, och funktionella träningsytor, är vi dedikerade till att hjälpa dig upptäcka och nå din fulla fysiska potential. Vårt toppmoderna testlabb använder den senaste teknologin för att personanpassa och optimera din träning.

Vår utrustning är noggrant utvald för att erbjuda en omfattande träningsupplevelse, med allt från avancerade maskiner till fria vikter och specialredskap. Vi strävar efter att skapa en miljö där varje individ känner sig välkommen och stöttad, med ett team av engagerade tränare som är redo att assistera dig på din väg mot dina hälsomål.

Som senior hos oss har du hela  40% rabatt på ordinarie årskort, tillgängligt direkt i vår reception. Det är aldrig för sent att börja din träningsresa hos oss. Låt STAR bli din partner på vägen mot en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv.