Skip to main content

Om oss

Vi som arbetar på STaR by Thomson & Hallberg

Mattias Hallberg

Leg. Naprapat

mattias@StarByTH.se

Född i Karlskoga men uppvuxen i Skellefteå. Han har studerat på Naprapathögskolan i Stockholm och erhöll sin examen -06.

Under sin studietid började han arbeta med idrottslag och samla på sig kunskaper om idrottarens skador. Han började med Solna AIK, men har nu servat Skellefteå AIK hockey i 12 säsonger.

Förutom idrottsrelaterade besvär arbetar Mattias mycket med fötter och dess problematik. Han tillverkar även ortopediska inlägg på vår mottagning.

På fritiden spelar han gärna padel, men förlorar helst inte. Om förlusten trots allt är framme, sker återhämtningen gärna i form av jakt eller fiske.

Mattias använder sig av Thompson dropteknik i sina behandlingar. 

Maria Thomson

Gymägare

starmaria@thomsons.se

Tillsammans med min man är jag en av grundarna till företaget. Jag är väl som spindeln i nätet, försöker driva företaget å mina medarbetare åt rätt håll. En hel del adminstration, massage och instruktör.

Johanna Atterlöf

Leg. Naprapat

johanna@StarByTH.se

Skelleftetjej som flyttade söderut för studier på Naprapathögskolan i Stockholm där hon tog examen 2017.

Under studietiden skaffade hon sig erfarenhet av fotbollsfys och rehab när hon vid sidan av studierna servade ett allsvenskt damlag i fotboll, näst bästa AIK, Solna AIK.

Hon är även en av klinikens terapeuter som är specialiserad på fot- och fotrelaterade besvär. När hon inte är på mottagningen är hon gärna utomhus i snowboardbacken.

Johanna använder sig av Thompson dropteknik i sina behandlingar.

Felicia Lundberg

Leg. Naprapat

felicia@StarByTH.se

Född och uppvuxen i Skellefteå. Hon har jobbat och pluggat i Stockholm samt Uppsala de senaste åren och tog examen från Naprapathögskolan 2016.

Felicia är Naprapat och medicinskt ansvarig för Svenska innebandylandslagets u-19 herrar sedan några år tillbaka. Hon jobbar utifrån ett funktionellt perspektiv och vill inte bara att du ska blir smärtfri utan hon vill även ta reda på orsaken till dina besvär.

På fritiden tränar hon crossfit, löpning samt yoga och har även en förhoppning om att en dag blir riktigt bra på längdskidor. Meditation och mindfulness är också en stor del av hennes vardag.

Matilda Lundmark

Leg. Fysioterapeut

matilda@StarByTH.se

Född och uppvuxen i Skellefteå.  Hon studerade till fysioterapeut i Umeå och tog examen år 2018. Matilda är intresserad av idrottsrelaterade besvär och som fysioterapeut arbetar hon främst med undersökning och rehabträning. Hon arbetar även med förebyggande massage och mjukdelsbehandling. Vidareutbildad inom justeringsteknik.

Utöver detta har Matilda ett stort fotbollsintresse och har hunnit spela i flera av stans klubbar. Varav 3 säsongen med Sunnanå Sk i damallsvenskan.  Nu när hon inte längre själv är aktiv följer hon gärna favoritligan på TV.

Tommy Henriksson

Fystränare & PT

startommy@thomsons.se

Jag syns förmodligen mest i testlabbet. Jag jobbar med elitidrottarna och gör tester och liknande. Tiden jag har över blir till lite personlig träning och lagträning.

Elias Ståhl

Fystränare & PT

starelias@thomsons.se

Jag är idrottsfysiolog och jobbar i testlabbet med de lag vi har och med idrottare individuellt. Allt från ungdomslag till de på högsta nivå. Även en del utvecklingsarbete