Skip to main content

Personlig Tränare (PT), Skellefteå

Är du intresserad av personlig träning? Vill du komma igång med bra vanor inom kost och träning? Komma igång med träning efter graviditet?

PT duo

PT Duo är det perfekta valet för dig som önskar träna under ledning av en personlig tränare tillsammans med en vän eller någon nära. Denna träningsform gör inte bara passen mer njutbara genom samvaron med en vän, utan också effektivare tack vare den extra motivation och det stöd ni ger varandra. Att dela upplevelsen med någon ökar dessutom chansen att ni håller er till ert träningsprogram. Dessutom erbjuder PT Duo ett mer prisvärt alternativ per person jämfört med traditionella enskilda sessioner, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning för båda. Träna tillsammans, ha roligt och nå era mål med stöd av varandra och er personliga tränare.

Kostrådgivning

Genom att genomföra en kostregistrering under två dagar får vi en detaljerad inblick i dina matvanor och näringstillförsel. Denna data analyseras noggrant för att identifiera områden där din kost kan optimeras för bättre hälsa, energinivåer och prestation. Efter analysen får du skräddarsydda tips och rekommendationer på hur du kan justera din kost för att uppnå en mer balanserad och näringsrik kosthållning. Denna process är inte bara ett sätt att lära känna din nuvarande kost utan även ett steg mot en hälsosammare livsstil. Vårt mål är att ge dig kunskapen och verktygen för att göra hållbara förändringar som främjar ditt välbefinnande.

PT timme & upplägg

Vi utformar ett personligt träningsprogram helt anpassat efter dina önskemål och mål. Detta program skapas för att matcha din träningsnivå, intressen och specifika målsetningar. Under vår första PT-timme tillsammans går vi igenom programmet steg för steg. Detta tillfälle används inte bara för att säkerställa att du utför övningarna korrekt för maximal effekt och minimal skaderisk, utan också för att anpassa och justera programmet om det behövs. Det är ett samarbete där din feedback är avgörande för att skräddarsy din träningsresa. Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för framgång och att du ska känna dig trygg och informerad om din träningsplan.

Performance - abonnemang

Saknar du motivationen? Eller behöver du professionell expertis när det gäller träningsupplägg? Vår personal har hög kompetens inom detta område och hjälper dig att nå dina mål.